top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Dalis Fotografie

1. Algemene voorwaarden

1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten van Dalis Fotografie.

1.2. Bij het boeken van een fotoreportage of het bestellen van producten gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Heeft u bezwaar tegen deze voorwaarden, dan dient u dit schriftelijk aan te geven voorafgaand van de dienst of product.

1.3. Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door de fotografe worden aangepast.

1.4. De fotografe kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke schade bij mens of dier of materieel schade die tijdens de fotoreportage op wordt gelopen.

 

2. Fotoreportages 

2.1. Bij het boeken van de fotografe wordt geboekt vanwege de stijl. De fotografe is vrij om de artistieke kennis en inzicht in de reportage toe te passen.

2.2. De fotografe is vrij om zelf de selectie van de foto's t'e maken na een fotoreportage. U kunt geen beroep doen op de foto's die volgens de fotografe niet door de selectie zijn heen gekomen.

2.3. Binnen 45 dagen ontvangt u de foto's van de fotoreportage op webformaat. Deze zijn te gebruiken voor op social media onder vermelding van de fotografe

2.4 De fotografe bewerkt alle foto's naar eigen inzicht. Als de fotografe vind dat de foto onder een bepaalde bewerking het beste tot zijn recht komt heeft de fotografe alle recht om de foto hier naar te bewerken. 

 

3. Boekingen 

3.1. Een fotoreportage kan geboekt worden via: Een boekingsformulier of per e-mail.

3.2. Eventuele reiskosten zitten niet bij de prijs inbegrepen.

3.3. Het verschuldigde bedrag dient voor of op de dag zelf betaald te worden. Als het bedrag niet is betaald worden er geen foto's geleverd.

3.4. Zodra er een afspraak gemaakt is voor uw fotoreportage kan deze niet meer worden geannuleerd. Uitzonderingen mogelijk. De fotografe heeft het recht op de overeengekomen vergoeding.

3.5. Bij zware bewolking of regen gaat de fotoreportage niet door. Als u beslist om de fotografe, ondanks de slechte weersvoorspellingen, toch te laten komen, betaalt u de kosten die de fotografe maakt als de fotoreportage toch vanwege de regen alsnog niet gaat.

 

4. Klachten, Aansprakelijkheid & Verantwoordelijkheid 

4.1. Klachten dienen zo snel mogelijk schriftelijk gemeld te worden. De fotografe heeft het recht om alsnog goed werk voor afgekeurd werk te leveren.

4.2. Het is in geen geval mogelijk om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid zal er een eventueel een nieuwe afspraak gemaakt kunnen worden. Dit kan alleen binnen 10 dagen van ontvangst van de foto's.

4.3. Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de fotografe, in welke zin dan ook.

4.4. U bent zelf verantwoordelijk voor uzelf en uw eigendommen tijdens de fotoreportage. Voor schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is de fotografe op geen enkele wijze aanspreekbaar.

4.5. Deelname aan een fotoreportage is volledig op uw eigen risico.

 

5. Auteursrechten & Publicatie 

5.1. Auteursrechten en andere rechten die door de Nederlandse wet aan de fotograaf zijn toegeschreven, zijn en blijven altijd in het bezit van Dalis Fotografie

5.2. Indien u foto's wilt gebruiken voor publicatie moet schriftelijk contact worden opgenomen en moet op ieder verzoek van de fotografe aan te tonen zijn.

5.3. Op alle geleverde foto's zitten altijd auteursrechten van de fotografe. U koopt een fotoafdruk of een digitale foto, niet de rechten op de foto.

5.4. Digitale bestanden op origineel formaat zonder logo zijn uitsluitend voor eigen gebruik en mogen in geen enkel geval op internet verschijnen. Hiervoor dienen de webformaten met logo.

5.5. Digitale bestanden op origineel formaat mogen niet worden gedeeld met derden.

5.6 De fotografe mag de foto's, te allen tijde naar eigen inzicht gebruiken, verkopen aan derden, verveelvoudigen en publiceren voor non-commercieel als commercieel doeleinden. De fotograaf is niet verplicht om dit te vermelden aan de eigenaar.

5.7. Bij iedere vorm van overeengekomen publicatie dient er duidelijk een logo van Dalisfotografie beschikbaar te zijn. Foto's mogen niet worden bijgesneden of bewerkt worden bij het delen.

 Wordt deze voorwaarde niet nagekomen, dan wordt een extra vergoeding van 100% van het bedrag verschuldigd.

6. Grote publicaties of doeleinden

6.1. Foto's van Dali's fotografie mogen nooit zonder toestemming worden gebruikt voor bedrijfsmatige publicaties.

6.2 Bij publicatie op hoge resolutie (zonder logo) dienen er auteursrechten te worden overgekocht van de des geselecteerde foto.

6.3 De foto blijft ten aller tijden van Dali's Fotografie. Vermelding van Dali's Fotografie in het colofon is daarbij dan ook als verplicht gezien.

6.4 Voor Grote publicaties gelden aparte nabestel tarieven. Hiervoor kun je mailen naar Dalisfotografie@Gmail.com

6.5 Indien u foto's wilt gebruiken voor publicatie moet schriftelijk contact worden opgenomen en moet op ieder verzoek van de fotografe aan te tonen zijn.

7.  Annulering kosten reportages en workshops

7.1. Jouw geboekte shoot of portfolio avond bij Dali's Fotografie kan tot op 8 dagen voor de geplande datum kosteloos worden geannuleerd

7.2. Annulering kosten: 7 tot 5 dagen voor de geplande datum 30% in rekening gebracht van de totaalsom. 

4 tot 2 dagen voor de geplande datum 50% in rekening gebracht van de totaalsom.

Korter als 48 uur van te voren word er 100% in rekening gebracht van de totaalsom

Dalis Fotografie,

bottom of page